Juli Bellot

 

PROFESSOR CONVIDAT (SEMINARIS BOB FOSSE)

Juli Bellot, Ballarí, actor i cantant inicia els seus estudis l'any 2002 a l'escola d' Actors de Barcelona.

Entre el període 2003-2006 estudia a l'Escola de teatre musical Youkali, període en el que posteriorment interpreta "Con qué cara vas a decirme luego que me quieres" d'Alberto Inquieto al Cafè-Teatre El Llantiol de Barcelona i gira per Catalunya i participa en varis curtmetratges de nivell semi-professional amb alumnes de l'Escac i El Cecc.

Desde el 2006 fins al 2008 és Actor, cantant i ballarí a l'espectacle "Joseph i l'increïble abric en Technicolor®", producció del Teatre del Sol de Sabadell, en el rol de Benjamí, cantant als CD's musicals de contes infantils "Música i poemes per a petits monstres" i"Música per a un bon Nadal", d'edicions Abadia de Montserrat i realitza la figuració especial a la producció cinematogràfica catalano-francesa "Alberte".

Entre el període 2007-2009 amplia la seva formació formant-se en dansa clàssica a diferents centres de Barcleona (Eulàlia Blasi i Gataró entre d'altres).

Continúa la seva carrera com a actor Actor còmic i cos de ball amb la Lírica de Ciutat Comtal de Sarsuela amb funcions per Catalunya i Madrid i participa com a actor, cantant i ballarí als espectacles "Magic Beans" i "El vestit nou de l'Emperador" amb la Cia. Teresa Roig de gira per Catalunya i Espanya.

L'any 2008 obté una beca a través de l'escola de dansa Vincles de Víctor Rodrigo que prolongarà fins al 2010, període en el que participa al Ballet "Sleeping Beauty", producció de la Royal Ballet, al Liceu de Barcelona i a l'espectacle "Papanotes", producció d'Únics Produccions, al teatre Poliorama de Barcelona i gira per Catalunya.

L'any 2010 inicia la seva carrera com a ballarí, actor i cantant del Molino Barcelona als espectacles "El Molino aixeca l'ànim" "Burlesque Fever" "Live in Burlesque" "Made in El Molino" I en els "I, II i III Barcelona Burlesque Festival".

S'especialitza en jazz i Broadway style revent formació a càrrec de Pepe Muñoz i continúa la seva formació a l'escola de dansa Carles Ibáñez a Barcelona.

Participa posteriorment a la sèrie d'internet "Baret Voltaire" al capítol III "Les trampes de l'Ego".

Desde el 2013 fins l'actualitat és mestre de cerimònies a El Molino Barcelona a l'espectacle "Life is a Cabaret" i al "IV Barcelona Burlesque Festival".

L'any 2014 inicia la seva col.laboració a la Galeria, Escola de dansa com a profesor del Intensiu monogràfic de Fosse.

Acualment participa en el rodatge de la sèrie "The Voids", producció de Shortime, que es presentarà als cinemes Girona de Barcelona el proper setembre de 2014 en el rol de Claude.

add

 

Com arribar

Carrer Santa Matilde, 23 / Telèfons: 931771054 
lagaleriadansa@gmail.com / info@lagaleriadansa.com 
www.lagaleriadansa.com