Assumpta Pascual

DIRECTORA ARTÍSTICA DE LA GALERIA.

 

- Llicenciada en Psicologia per la UB i actualment formant-se en Pedagogia de l'Acompanyament de l'infant (Associació Arae)

- Professora de Dansa Creativa, Modern Jazz i Pilates.   

 


Neix a Barcelona l'any 1981

 

Inicia la seva formació en dansa clàssica l'any 1988 a diferents centres de Barcelona (Eulàlia Blasi, Company & Company, Area, Rosita Mauri), entre d'altres.

Més endavant àmplia la seva formació en Dansa Moderna de la mà de Màximo Hita i Anna Agustí, Interpretació i claqué a l'escola Memory.

Durant els següents 8 anys continúa ampliant la seva formació en dansa clàssica amb professors com: Lali Mel.lo, Angeles Lacalle, Tatiana Yerojovets, Barbara Kasprowicz, Montse Llopis, Esmeralda Maycas y Matilde Van de Meerendonk i en dansa contemporània de la mà de Natalia Viñas, Eva Arquès (Limon Tecnique) i Anne Mithelholzer (Tècnica Graham) entre d'altres.

Desde l'any 1999 fins al 2003 combina els seus estudis de dansa amb la Llicenciatura de Psicologia per la Universitat de Barcelona.

L'any 1998 inicia la seva carrera com a professora de Tècnica base, col.locació, dansa moderna i jazz a diferents centres de Barcelona tot i obtenint també la certificació d'instructora de Pilates Matt.

L'any 1999 participa en el Campionat Nacional de Hip Hop obtenint la tecera posició.

L'any 2004 viatja a Edimburg on complementa la seva formació amb la compañía de dansa contemporània "X" Factor.

Un any més tard s'incorpora a NS Dansa i posteriorment inicia el seu contracte com a ballarina de Arts Media i WEP Productions durant tres anys.

Al llarg d'aquests anys àmplia la seva formació a Itàlia (Roma, Florència i Nàpols - Escola Maria Fusc) i a Londres (Pinneaple Dance Studio).

L'any 2007 viatja a Cuba, on té l'oportunitat d'aprofundir an la Tècnica Graham de la mà de Julio Rodriguez i posteriorment forma part de la Cia. De dansa contemporània de Ruben Rodriguez.

De nou a Barcelona, l'any 2008 junt de la mà de Georgina Nieto funda la seva companyia de dansa "La Nouvelle Epoque" actuant al Casino de Barcelona i Teatre del Raval entre d'altres.

El gener del 2011 decideix iniciar el projecte de La Galeria, Escola de dansa.

logo

La Galeria Escola de Dansa © 2018 / sitio web desarrollado y diseñado por Willson Peña

 

 

CERCAR