​​Laia Mora

PROFESSORA DE PILATES DINÀMIC I FITNESS POSTURAL

 

-Especialitzada en dansa contemporània com a pedagoga i intèrpretLaia Mora nascuda a Barcelona l'any 1988.

Comença la seva trajectòria professional a l'Institut de Teatre de Barcelona on s'especialitza en dansa contemporània. Es presenta com una ballarina multidisciplinària, estar en un continu aprenentatge i buscant diferents formes d'expressió; amb el cabaret va fer una relació quan va ser seleccionada en el Teatre. "El Molino" de Barcelona, on va estar treballant durant 3 anys

Més tard viatja al Brasil i forma part de la "Cia. Carne Agonizante" durant 4 anys presentant en diverses regions del Brasil.

Torna a Barcelona i com a Freelance participa en diversos projectes; "Cia.Psicoproject en moviment", "Lab. 3,14", Sol Picó, "Molecular Plasticity" Roberto G.Alonso, Jana Bitterová, Blinding Universe, entre d'altres. Al mateix temps presenta el seu treball més personal "Paroxisme", creat a Sao Paulo, presentat a festivals de Barcelona, Múrcia i Portugal. Actualment, és ballarina de "Cia. Addaura" Co-fundadora de "Cia. Symbiosi" professora de dansa contemporània i creadora de ''La Cara B'' trobades de moviment.

La Laia imparteix les classes de Pilates dinàmic i fitness postural a La Galeria, escola de dansa.

logo

La Galeria Escola de Dansa © 2018 / sitio web desarrollado y diseñado por Willson Peña

 

 

CERCAR