Alicia Màrquez

Alicia Màrquez

PROFESSORA DE DANSA CONTEMPORANIA I PILATES

 

- Llicenciada en educació social ( UB )

- Especialitzada en diferents tècniques dins la dansa contemporània: Contact, Improvització i Realease.

 


Neix a Barcelona l'1 de novembre del 1990.

 

Des d'una una edat molt primerenca s'endinsa en la pràctica de la Gimnàstica Rítmica a "l'Associació Esportiva de Gràcia" (1995 al 2006) i al 2011 finalitza la diplomatura d'Educació Social a la Universitat de Barcelona. Participa durant molts anys en el campionat de la "Copa Catalana de l'esport" així com en el "Campionat d'Espanya de Gimnàstica Rítmica”.

Després de consolidar una base tècnica com a gimnasta, comença a rebre les primeres classes de dansa contemporània a l'escola "la Galeria, escola de dansa i moviment" a càrrec d'Assumpta Pascual, Joahn Volmar, compaginant-ho amb classes de dansa clàssica a càrrec de Laura García i Olga Ausejo. Paral·lelament ho complementa amb classes de circ (teles i trapezi) a l'espai Jove Bocanord.

Anys més tard, segueix la seva formació de dansa a l'escola Àrea Espai de dansa i creació i a Vàrium a càrrec de Béné Carrat. Segueix rebent classes de dansa contemporània a Àrea amb Eneko Alcaraz i Laura Vilar.

 Al 2016 realitza una formació professional de dansa contemporània a l’escola “Area, espai de dansa i creació”, rep classes tant de ballet (a càrrec de Catherine Stüyt) com de diferents estils dins de la dansa contemporània (Flying Low, Tècnica Release, Tècniques d’Improvisació i Partnering). Rep classes a càrrec de Isabel López, Anne Morin, Adrián Pérez, Daniel Rosado, Rober Gómez, Álvaro Frutós i Olga Álvarez. Dins d’aquesta formació professional participa en un procés de creació anomenat AREA CREA on treballa amb la companyia Human Hood, a càrrec de Rudi Cole i Julia Robert.

Com a experiències destacables, al maig de 2014 entra a formar part de la companyia de dansa “La Jove de la Galeria” guanyadors del concurs Escena Nord de l'espai jove Bocanord. Fruit de la residència de creació sorgeix el primer espectacle de la companyia “Jo:6”, una peça multidisciplinar que combina la dansa, el circ i la narrativa. I al desembre de 2015 col.labora amb la companyia “Brots” amb una peça de dansa teatre per a la gala benèfica “Una nit de bojos” que organitza l'Associació Pallapupes.

Image
Image
logo

La Galeria Escola de Dansa © 2018 / sitio web desarrollado y diseñado por Willson Peña

 

 

CERCAR