Shorlady Preciado

PROFESSORA DE DANSA CREATIVA

 

- Cursant formació superior de dansa a L'institut del Teatre

- Coreògrafa i Artista multidisciplinari

 


Shorlady Preciado va néixer a (Equador,Quito 1996 i va créixer a Barcelona.

 

L'any 2018 comença la seva formació com a artista a Tragant dansa, centre de Moviment i Pràctiques Corporals.

Segueix la seva pràctica de recerca a Nunart, fins a començar els estudis superiors en dansa de L'institut del Teatre, especialitat de coreografia i interpretació (Espanya, Barcelona 2020)

La seva carrera s'ha dirigit cap a les arts visuals i la performance, treballant amb artistes com: Rigoberta Bandi, Marial Arnal, Becca Stevens entre d'altres, i coreògrafs com Alesandra Seutin, Aimar Pérez Galí, Marta Ros, Helena Gispert, entre d'altres. Directors de cinema, com ara Irene Moray, Elena Martín Gimeno, María Trénor, Irene Baque. Directors de Teatre, Àlex Serrano, Pau Palacios, Junior Mthombeni, Gerardo Salinas. Un dels seus últims treballs ha estat per a la Pel·lícula Rock Bottom film, estrenada al Festival de Cannes. Ha treballat per a productores com Alba Sotorra, Canadà, GroundUP Music NYC. Va actuar a Teatres com: Teatre Nacional de Catalunya, Teatre LLiure, Teatre Principal de Terrassa, (Espanya-Barcelona) Royal Flemish Theater (Bèlgica- Brussel·les). Va formar part de Project Moviment acció social. (Holanda, Ommen). Ha treballat en projectes coordinats pel Festival de les llums. Het Theater Festival, Festival Grec.

Actualment, forma part del col·lectiu tinta negra de Barcelona. Grup d'actrius, actors i creadors escènics afrodescendents a Barcelona.

Shorlady es defineix com a artista indígena-afro europea. Per a ella el moviment és una eina on pot construir un llenguatge propi, una pedagogia que la mou, per tant, es troba constant progressió per a poder ser i construir nous mons, mons que s'uneixen i enllacen diverses disciplines.

Actualment, la Shorlady imparteix les classes de dansa creativa a La Galeria, escola de dansa.

logo

La Galeria Escola de Dansa © 2018 / sitio web desarrollado y diseñado por Willson Peña

 

 

CERCAR