Carol Martín

PROFESSORA DE DANSA CLÀSSICA I JAZZ

 

- Grau elementary de la Royal Academy of Dance.

- Especialitzada en expressió corporal i psicomotricitat

 


Carol Martín neix a Barcelona l’any 1980.


A l’edat de 8 anys inicia els estudis de dansa clàssica, dansa moderna i clàssic espanyol a l' Escola de Ballet Maribel, és aquí on aconsegueix el Grau Elementary de la Royal Academy of Dance, així com una formació en vàries disciplines (jazz, espanyol, contemporani y hip-hop).


És en aquest mateix centre on inicia la seva experiència professional com a professora d’iniciació a la dansa i de jazz inicial.


Posteriorment amplia la seva formació al llarg de 4 anys a l'escola de flamenc "La Tani", rebent classes de la pròpia Tani i de Yolanda Cortés.


A continuació s’especilitza en jazz a l'escola "Company&Company" amb Máximo Hita i jazz i tècnica i postural a “ Estudis Escènics El Timbal” de la mà de Victor Rodrigo i Anna Agustí.


Per continuar complementant la formació en dansa realitza el Curs d'estiu “Dansa com a joc” a l’escola d’expressió i psicomotricitat Carme Aymerich.


L’any 2001 realitza els estudis de Tècnica en Educació Infantil al Centre d’Estudis Bemen3.


L’any 2012 obté la Llicenciatura en Pedagogia per la Universitat de Barcelona (al 2012) i especialista en dansa i expressió corporal.


És a l’any 2008 quan inicia la seva trajectòria com a ballarina, actriu i animadora de la Cia. Dansa Cotton i integra espectacles itinerants amb artistes com Paz Padilla, Regina do Santos, Tate Montoya, Jordi LP, Moncho, Mag Lari, Lita Clavel "La Maña"...

Des de l’any 2001 fins l’actualitat és Professora especialista en expressió corporal i dansa (des de P4 fins a tercer de primària) al Col·legi Sant Andreu de Badalona i coordinadora i dinamitzadora de grups a l’Escola Singuerlín de Santa Coloma de Gramanet.


L’any 2008 s’incorpora a la Fundació Talita, com a professora especialista en expressió corporal i teatre, veu-dicció i dansa amb alumnes amb Síndrome de Down.


L’any 2017 s’incorpora a La Galeria per impartir classes de Ballet.

logo

La Galeria Escola de Dansa © 2018 / sitio web desarrollado y diseñado por Willson Peña

 

 

CERCAR