Alba Ortega

PROFESSORA DE PILATES

 

- Titulació en MAT Pilates a l'Escola de Fitness i Tècniques Manuals ORTHOS.

- Titulació en Activitats Dirigides a l'Escola de Fitness i Tècniques Manuals ORTHOS.

- Curs en Aeroyoga al Centre Cívic La Barceloneta.

- Curs en Dansa Contemporània al Centre Cívic la Barceloneta & NunArt Guinardó.

 


Alba Ortega Flores neix a Barcelona l'any 1993.

 

L'Alba va començar a realitzar cursos en l'àmbit de la dansa i l'aeroyoga al Centre Cívic de la Barceloneta al 2018.

Inicia la seva formació i trajectòria al 2019 obtenint la titulació en Activitats Dirigides, especialitzant-se en entrenaments cardiovasculars i de tonificació muscular, disseny i conducció de coreografies i correcció postural. Paral·lelament, segueix assistint a classes de dansa contemporània a NunArt Guinardó.

Al 2020 continua la seva formació com a instructora en MAT Pilates a l'Escola de Fitness i Tècniques Manuals ORTHOS. Formant-se en el disseny i conducció de sessions basades en els principis del mètode Pilates i la valoració postural i d'execució en sessions individuals i grupals. Incorporant diferents materials en el mètode (soft-ball, gomes, piques, fit-ball, peses, etc.). Al obtenir la titulació com a professora de Pilates comença a impartir sessions de MAT Pilates al Centre Camí de Salut durant 2021.

Actualment s'incorpora a la Galeria com a mestra de Pilates, mentre continua formant-se amb els curs de Group Training a l'Escola de Fitness i Tècniques Manuals ORTHOS (formant-se en els principis d'entrenament funcional, el mètode HIIT, tàbata, pliomètrics, circuits cardiovasculars i de tonificació muscular, entrenament del core, halterofília i cal·listènia).

logo

La Galeria Escola de Dansa © 2018 / sitio web desarrollado y diseñado por Willson Peña

 

 

CERCAR