Gemma Güell

Gemma Güell

PROFESSORA DE DANSA CLÀSSICA I CONTEMPORÀNIA

 

- Llicenciada per l’institut del Teatre ( Especialitat Dansa Contemporània)

- Ballarina actual de la Cia. Thomas Noone Dance i del Ballet Imperial de la reina Rosamunda.

 


Gemma Güell neix a Barcelona el 25 d’abril de 1989.

 

L’any 2005 ingressa a l’Institut del teatre per realitzar els estudis de dansa i s’especialitza en dansa contemporània.

Un cop finalitzats els estudis inicia la seva carrera com a ballarina formant part de IT dansa (Companyia professional de l’Institut del Teatre).

L’any 2010 amplia la seva formació realitzant els estudis de coreografía al Conservatori Superior Maria de Ávila que la portaran a realitzar les seves practiques a Batsheva Dance Company (Ensamble) y Dantzaz Konpainia.

A aquest període de formació li segueix un recorregut com a intèrpret a diferents companyies on podem destacar Tanhäuser -Opernhaus Zürich de Phillipp Egli, Amaury Dance Company ( El canto dell cuerpo), Cienfuegos Danza (Odeim, la bella durmiente ), Camaralucia (Premi finalista per l’Institut del teatre 2015).

L’any 2014 inicia la seva trajectòria com a coreòfraga i serà l’any següent quan participarà com a coreògrafa per “Balla’m un llibre”, projecte a càrrec de l’Associació de professionals de la dansa de Catalunya, portat a Tarragona i al Vendrell.

L’any 2015 participa en “La dansa, un mitjà de comunicació no convencional” URV Tarragona.

L’any 2017 treballa com a coreògrafa de la mà de Beatriz Macías en “ El meu príncep blau” (El ballet Imperial de la Reina Rosamunda - dirigido por Marc Hervás).

Gemma Güell ha compaginat la seva carrera com a ballarina amb la de coreògrafa i mestre de dansa.
L’any 2016/17 imparteix classes a l’escola de ballet Lolita Vilalta i posterirment, al 2018 participa en la formació de Corella Dance Academy en l’especialitat de dansa contemporània.

Desde l’any 2015 fina l’actualitat és mestre de L’Escola de dansa Dance Maníacs i de l’Esbart de San Martí.

Actualment és ballarina del Ballet Imperial de la Reina Rosamunda (El meu príncep blau, Escenes d’infants) i integra la Companyia Thomas Noone Dance amb l’espectacle Medea, Closer.

Image
Image
logo

La Galeria Escola de Dansa © 2018 / sitio web desarrollado y diseñado por Willson Peña

 

 

CERCAR