Miriam Carnero

PROFESSORA DE HIPOPRESSIVES

 

- Especialitzada en Gimnàstica abdominal hipopressiva

- Diplomada en Fisioteràpia per l’Escola Universitària D’infermeria, Fisioterapia i Nutrició Blanquerna, Universitat Ramon Llull


 Miriam neix a Barcelona l’any 1982.

 

Miriam Carnero inicia la seva formació a acadèmica al 2002 com a Tècnic superior d’animació d’activitats físic esportives, Ubaeseae, seguidament al 2004 es Diplomada en Fisioteràpia per l’Escola Universitària d’infermeria, Fisioteràpia i Nutrició Blanquerna,Universitat Ramón LLull.

Així com també a complementat la seva formació al 2008 fent el Curs “Desarrollo fetal y el nacimiento” impartit per el Dc. Michel Odent, seguidament al 2009 obté  El títol de( ICSIB) en fisioteràpia obstètrica i reeducació abdomino pelviana i en aquest mateix any obté el títol en formació de reeducació de les incontinències urinàries

Al 2010 realitza la formació  en  teràpia manual de l’abdomen 20h. GOKSalut, Gabinet d’osteopatia y kinesiología i al 2011 obté la titulació com a instructora Pilates (autèntic)  així com també realitza el Curs DEA, Cardioguard  i aquest mateix any realitza la formació en Gimnàstica Abdominal Hipopressiva impartit per Marcel Caufriez i Sara Esparza Escola Universitària Gimbernat.

Continua la seva trajectòria al 2013 realitzant el  Curs d’assessora de lactància per la Federació de grups de suport a la lactància materna i finalitza la seva formació acadèmica al 2014  especialitzant-se  en peripart (Nivel 1 y Nivel 2), impartit per Marcel Caufriez organitzat per KEN ZEN salut i també en Reeducació Abdomino perineal segons el mètode Abdo-Uro-Mg de Luc Guillarme.

En els últims anys ha treballat com a fisioterapeuta al centre LLevadonas, especialitzat en preparació al part, postpart (fent sessions individuals de post part, dirigint grups d’embarassades, classes col·lectives de Pilates i de gimnàstica abdominal hipopressiva), i ha impartit classes de gimnàstica abdominal a centres com Centre Cívic Can Basté, Casa Elizalde, Nick Esports, entre d’altres.

Actualment imparteix classes de gimnàstica hipopressiva a La Galeria , escola de dansa.

logo

La Galeria Escola de Dansa © 2018 / sitio web desarrollado y diseñado por Willson Peña

 

 

CERCAR